Fórum

Vendégértékelés:

Szolgáltatások

Vendégházunk kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ökoturizmus kedvelőinek, a horgászat szerelmeseinek, a fürdőzőknek, a falusi turizmus iránt érdeklődőknek, és gyalogtúrázóknak. Nem utolsó sorban a lehető legjobb hely családi, baráti vagy céges összejövetelek lebonyolítására szálláslehetőséggel egybekötve.
Kérje személyreszabott árajánlatunkat!
 

 Amit mi nyújtani tudunk :

 

Szállás : Az épület 5 apartmannal rendelkezik, melyekben felszerelt.konyhák:hűtő,mikro,kávéfőző,edények,poharak,étkészlet és evőeszközök/ és zuhanyzós fürdőszobák vannak. A hálószobákban franciaágyak és egyszemélyes ágyak kerültek elhelyezésre.

1-es apartman : földszinti 53 m2 alapterületű

2-es apartman :  földszinti 38 m2 alapterületű

3-as apartman :  tetőtéri 54 m2 alapterületű

4-es apartman :  tetőtéri 35 m2 alapterületű

5-ös apartman: földszinti 20m² alapterületű 

 

Főzési lehetőségek : az udvar és a terasz lehetőséget nyújt a szabadtéri főzésre. Vendégházunk fel van szerelve bográccsal, állvánnyal, igény szerint lehetőség van kemencés ételek: lángos,  cserépedényben sült házi ételek, kelt kalácsok, házi rétesek... készítésére. 

A jobb étvágy előcsalogatására ajánljuk az erre a célra is kialakított filagóriánkat és fedett teraszunkat, ahol a finom falatokkal együtt a szálkai friss levegőt is harapni lehet.

 

Közösségi tér: a konyha és étkező főzési lehetőséggel kb. 20-26 fő befogadására alkalmas, melyet nemcsak szállóvendégeink vehetik igénybe. A konyha igényesen felszerelt: mosogatógép, villanytűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző stb.

Kikapcsolodásként egy 6 személyes jacuzzi, ping-pong asztal és darts is rendelkezésre áll.

 

Amit Szálka kínál :

 

Fürdés : a  kiépített szálkai strandon várják a fürdőzni vágyókat.  A kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve kiváló minősítést adott a fürdőhelyre.

A tó télen kiválóan alkalmas korcsolyázásra, fakutyázásra.

Bővebb információ : http://szalkastrand.atw.hu/

 

Horgászat : a Szálkai-tó két részből áll, a kis tóból / iszapoló /   és a nagy tóból. A két terület két különböző horgászegyesülethez tartozik. A horgászat feltétele az állami jegy és egyesületi tagság. Ha ez megvan, akkor lehet napi jegyet vásárolni az erre kijelölt helyeken. A halastó gazdag ponty, amur, keszegfélék, csuka, süllő  és törpeharcsa halállományával.

Bővebbinformáció :

http://www.magyarvendeglatas.hu/szorakozas/1188/szalka/szalkai-viztarozo--horgaszto

http://www.tohosz.hu/-horgaszvizek-szalkai víztároló

 

Vadászat a vadászterület  nagyvadas jellegű. A vadállomány összetétele: gímszarvas, dámszarvas, vaddisznó, őz.

Bővebb információ : http://www.szekszard-szalkai-vt.hu 

 

Túrázás : a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra és a Piros Túraútvonal is érinti Szálkát.

Bővebb információ :

http://termeszetbarat.hu/turamozgalmak/rockenbauer_pal_del-dunantuli_kektura